För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Leveransvillkor

Leverans

Om beställning sker före 14:30 och varan finns på vårt lager, skickar vi varorna med PostNord samma dag för leverans till er dagen efter (undantag finns). Vissa varor skickas direkt från vår leverantörs lager, vanligtvis även det samma dag vid beställning före 14:30. Om varan inte kan levereras samma dag är estimerad leveranstid angiven på respektive artikel. 

 

Artiklar märkta "beställningsvara" är indikerade med ungefärlig leveranstid till dig.

 

På samtliga order tillkommer 150:- (exkl. moms) i fraktavgift oavsett ordersumma eller storlek på försändelsen.

 

Till privatpersoner skickar vi normalt med PostNord MyPack Collect som levereras till ditt närmsta uthämtningsställe. Du måste vara 18 år fyllda för att få handla på postorder. Är du under 18 år krävs målmans underskrift.

 

Vid leveransförseningar har du som kund rätt att häva köpet fram tills dess att varorna skickats.

Vi levererar i första hand till kunder i Sverige. Om du som kund i annat land önskar handla, kontakta oss per mail eller telefon.

 

Beställning

Betällning av varor kan ske via e-handeln www.fasttools.se eller via telefon, e-post och brev. Om en vara utgått eller inte längre finns att tillgå är Fasttools ej skyldiga att tillhandahålla produkten. Om priset på varan avsevärt förändrats och inte längre kan tillhandahållas till uppgett pris, förbehåller vi oss rätten att annullera beställningen.

 

Oavhämtad försändelse

Om du inte tar emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket hos ditt ombud, går paketet i retur till oss. Vi kan då komma att debitera en skälig summa för frakt- och administrativa kostnader.

 

Ändring av beställning 
Du kan göra ändringar i din beställning av lagerförda varor fram tills dess att beställningen har effektuerats. Om ändringen godkänns kommer eventuella prisdifferenser regleras enligt det pris som gäller vid ändringspunkten.

Du kan även avbeställa din order fram tills dess att den effektuerats.

 

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning. Du står själv för returfrakten och returnerar varan efter kontakt med oss för leveransanvisningar. Ångerrätten gäller inte specialbeställningar (varor utanför Fasttools ordinarie sortiment eller varor som tillverkas på beställning t ex sågblad).

Återbetalning sker på samma sätt som ordern betalats och sker utan dröjsmål när vi tagit emot din retur.

Om du som företag vill ångra ditt köp går det bra inom 14 dagar. Vi förbehåller oss rätten att ta ut ett returavdrag.

Kontakta oss alltid före retur, oavsett orsak.

 

Reklamationer

Om du som privatperson mottagit en skadad produkt eller om vi skickat fel vara, måste du reklamera varan snarast och senast inom 2 månader från att du upptäckt eller borde upptäckt felet.

Om du som företagare mottagit en skadad eller felaktig vara ska du reklamera snarast efter du mottagit varan.

Den skadade eller felaktiga varan ska returneras i likadan förpackning som den mottagits i tillsammans med en utförlig beskrivning av felet.

Vi förbehåller oss rätten att ersätta defekt vara med en likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig vid tillfället för returen.

Kontakta oss alltid före retur av vara.

 

Transportskador

Transportskador ska alltid anmälas direkt till chauffören eller senast 5 dagar efter mottagandet till anlitat transportbolag. Ansvaret för varan övergår till köparen när varan lastats på bil från oss eller annat transportställe.

 

Tryckfel

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information om varor och tjänster i vårt sortiment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start > Hjälp > Leverans
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser exkl. moms